Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Kabátban télen, nyáron

Az esküvői boleró készülhet csipkéből, szaténból, tüllből és szőrméből is. Bármilyen esküvői ruha alapanyag felhasználásra kerülhet a tökéletes esküvői kiegészítőkhöz.
Kabátban télen, nyáron
Célszerű az időjárási sajátosságokat, az esküvői szertartást és a menyasszonyi ruha stílusát is figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a kabátkát és a stólát a menyasszonyi ruhához.
A téli esküvők fontos kelléke a szőrme stóla és a szőrme kabát fehér vagy ekrü színben. A Chrysalis Szalonokban igazi nyúlszőr pelerin is bérelhető, fehér nyuszikból készítve. Az állatbarátoknak a különleges műszőrme stólákat ajánljuk többféle színben.
Az egyházi szertartásnál figyelembe kell venni a templomi etikett szabályait, miszerint fedetlen vállal nem illik a templomban tartózkodni. Így nyári esküvőknél is célszerű egy könnyű, akár áttetsző tüll vagy csipke bolerót választani. Fazonja többféle lehet, klasszikus rövid derekú boleró, vagy a modern hátul gombolódó felsőrész. Rövid és hosszú ujjú fazonok közül is válogathat a menyasszony.
Csipke boleróból is több félét ajánlunk a Chrysalis menyasszonyoknak. Továbbra is népszerű a francia, zsinóros csipkéből és a csipkehatású anyagokból készült esküvői kabátok. Tökéletes megjelenést kölcsönöznek az applikált, azaz csipke motívumokkal díszített menyasszonyi bolerók is. A flitter és a gyöngyök elegáns csillogást kölcsönöznek a menyasszonynak, legyen szó fátyolról, vagy boleróról.
Hűvös nyári éjszakákon is praktikus viselet egy matt szatén vagy taft kabátka, ami lehet kerekített nyakú vagy galléros. A Chrysalis Szalonok nagy választékban kínálnak esküvői bolerókat, így garantáltan a legjobb bolerót választják a menyasszonyok az esküvői ruhájukhoz.
A legtrendibb megoldás 2018-ban a háton gombolódó esküvő felsőrész, ami tökéletes összhangban van a menyasszonyi ruhával, így szinte része annak. Bizonyos esetekben, külső szemlélőnek nem könnyű eldönteni, hogy a mutatós felső része az esküvői ruha maga, vagy csak egy jól hozzá illő esküvői boleró.
Válassz esküvői ruhát a Chrysalis Szalonokban és mi biztosítjuk a hozzá illő kellékeket is.

Minőséget szolgáltatunk
Olyan DreamON esküvői ruhát kapsz tőlünk, aminek a gyártása a designer felügyeletével történik. Nincsenek közvetítők és apró kínai kezek, hanem a DremOn cég saját gyártási technológiája és saját, lelkiismeretes varrói. Úgy készül egy esküvői ruha itt, mint egy személyre szabott kocsi.<br>
Alkalmi ruha vásár
Kiárusítjuk a 2017-es év hosszú és rövid alkalmi ruháit. Koszorúslány ruhák, estélyi ruhák, báli ruhák, koktél ruhák 9900-24900Ft közötti áron. 40-70% kedvezmény. <br>
Kabátban télen, nyáron
Az esküvői boleró készülhet csipkéből, szaténból, tüllből és szőrméből is. Bármilyen esküvői ruha alapanyag felhasználásra kerülhet a tökéletes esküvői kiegészítőkhöz. <br>
Tetőtől talpig menyasszony
Minden kiegészítő, esküvői fátyol, kesztyű és hajdísz a legújabb esküvői ruhákhoz lett tervezve. Megkönnyítjük a választást, hiszen óriási árukészlettel és nagy szaktudással várunk. Egy helyen minden, ami az esküvődre kell!<br>