Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Esküvői Divat 2018.

2018 -as esküvői divat a merész ötletekről és a kreatív tervezői megoldásokról szól.
Továbbra is  középpontban van a csipke és a tüll, de a tavalyi évhez képest még bátrabbak lettek a divattervezők. A legizgalmasabb változás a színekben mutkozik meg.
Esküvői Divat 2018.
A színeket már évek óta kombinálják az esküvői ruhákon, övekkel, színes csipkékkel. Most azonban a ruha teljességében válik színessé.
A rózsaszín, a barack és ezeknek a különböző árnyalatia: mint a púder, a a cappuccino és a pezsgő lágy és meleg tónúsai, azaz a pasztell szinek uralják a 2018-asas esküvői divatot.
Színes bélésanyagot, színes tüll réteget varrnak a felső világosabb csipke réteg alá, és ezzel színezik meg az esküvői ruhát.
Gyakori, hogy egy test színű azaz nude réteg kerül az ekrü csipke alá, és ez kontúrosabbá teszi a csipke növényi motívumait.
A virágok, a 3 dimenziós díszítőelemek, az egyre nagyobb csipke motívumok, virág indák szintén a 2018-as év újításai.
Természetesen nem mindenki választja a legújabb trendet, hiszen a klasszikus és tradicionális fehér még mindig nagyon népszerű, a halvány ekrü azaz tört fehér árnyalatok mellett.
A Chrysalis Esküvői Szalonban a legújabb modelleket válogatj össze a menyasszonyoknak, mégpedig úgy, hogy a középpontba az egyént állítja, azaz a menyasszonyt.
A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak.

Valentin Nap
Valentin Nap
Vásárolj vagy bérelj esküvői ruhát a szerelem boltjában, azaz nálunk. Itt esküvői ruha alakot ölt a szerelem. 20000Ft kedvezményt adunk Bálint Nap alkalmából egész februárban! #;div>#;/div>#;div>#;span style="font-family: calibri; font-size: medium; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-c...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.
Ahogyan mi dolgozunk
Ahogyan mi dolgozunk
A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.[2018-03-31]