A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Ahogyan mi dolgozunk

A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.

[2018-03-31]
Ahogyan mi dolgozunk
A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak úgy, hogy az egyént állítja a középpontba.
Egy-egy híres divattervő ház több esküvői kollekciót is készít, ilyen például a Chrysalis Esküvői Szalon által forgalmazott, francia - The Sposa Group, vagy az olasz - Nicole Fashion Group. Ezek a világcégek 3-6 kollekciót is készítenek egy évben, kollekciónként 30, akár 60db ruhával.
Több fontos szempont alapján az esküvői szalon saját maga állítja össze az éves esküvői ruha kollekcióját. Ez egy felősség, hiszen ennek divatformáló ereje is van.
Szabásvonal és fazon tekintetében szintén nagy a szórás, hiszen a hercegnős, királylány fazon továbbra is nagyon népszerő, emellett a sellő szabásvonal, a trombita fazon és a hosszított derekú ruhák is keresettek.
Az utóbbi évek nagy kedvence az egyenes fazonú, alsószoknya nélküli esküvői ruha, csipkéből vagy könnyű muszlin anyagból készítve
A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.
Üzleteinkben hozzáértő tanácsadók segítsék a menyasszony döntését, hiszen az egyénhez, azaz a menyasszonyhoz mérten a legcsinosabb, legelőnyösebb ruhát kell megtalálni úgy, hogy a választott esküvői ruha tükrözze a menyasszony egyéniségét.

Ajándék menyecske ruha
Ajándék menyecske ruha
Bérelj esküvői ruhát júniusban és egy menyecske ruha bérlést adunk hozzá ajándékba. Gyönyörű újasszonyi ruhákkal töltöttük fel a polcainkat, így garantáltan megtalálod a stílusban hozzád illőt.
Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.