A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Eljegyzés a Chrysalis Szalonban


A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Két teljesen összeillő ember tele humorral, nevetéssel és életigenléssel. Pontosan tudják, hogy mi kell a boldogságukhoz.
Bár az esküvő időpontját már kitűzték, de a lánykérést még nem pecsételte meg a gyűrű.

Szabina egyetlen kérése az volt, hogy szép ruhában kérje meg Tamás a kezét, és ő az egyik legszebb pillanatot választotta erre az alkalomra, az esküvői ruhapróbát.

A menyasszony elhívta a vőlegényt a ruhapróbára, mert a választottja nemcsak a szerelme, de bizalmasa és barátja is. Nincs meglepetés, hiszen a maguk örömére választják az esküvői ruhát, olyat, ami nekik tetszik.
Tamás viszonozta ez a bizalmat, sőt mi több, egy gyűrűt is hozott magával.  Senki sem tudta, hogy mi fog történni, mire készül Tamás, a Chrysalis Szalon személyzete sem.
Amikor Szabina egy hófehér csipke ruhában nézegette magát a tükörben, Tamás térdre ereszkedett és kinyitotta a dobozkát.
 
Két igen is elhangzott ebben a pillanatban, az egyik Szabina szájából a másik Tamás tekintetéből, és arról szólt, bármelyik esküvői ruhát választod idmádlak, és Te vagy a leggyönyörűbb nő a világon.

Bár az esküvői ruhapróbát sok izgalom övezi, azért a lényeg az örömszerzés a menyasszonynak és a ruhán keresztül a vőlegénynek, valamint a násznépnek.

Szabina és Tamás, egy oltári jó pár! A legjobb beszélgetés az, amit úgy kezdünk, mintha örökké ismertük volna egymást, és úgy fejezzünk be, mintha soha nem akarnánk, hogy véget érjen. Így volt ez velük is.

Bár a lánykérés nem rólunk szólt és nem is nekünk, de a legszebb érzéseket ébresztett fel bennünk. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen Párt ismertünk meg.
Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.