Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Észbontó vagy, és ezt imádom

Amikor egy menyasszony bejelentkezik hozzánk esküvői ruhapróbára, már tudjuk, hogy egy újabb egyéniséggel fogunk találkozni. Ahogy a férfi feleségül kéri az imádott nőt, aki egyedi és tökéletes neki, úgy választja ki a menyasszony az esküvői ruháját, ami hozzá illik és róla szól.
Észbontó vagy, és ezt imádom
 Akár koktélruhát, akár esküvői ruhát választ a menyasszony, mindig szembetűnő, hogy mennyire különbözőek vagyunk, és másra vágyunk.  Mi, a Chrysalis Esküvőnél azt valljuk, hogy a változatosság izgalmas, és a menyasszony, -aki az esküvője királynője- maga kell, hogy kiválassza a saját ruháját.  A szív dobban, az érzések magukért beszélnek, és az esküvői ruha megszólítja a menyasszonyát. A legjobb alkalmi ruha tervező,-és készítő cégek ezt pontosan jól tudják. A kollekciónkat úgy állítjuk össze, hogy színben, fazonban és stílusban eltérő és változatos legyen, hogy minden menyasszony és különleges alkalomra készülő nő megtalálja a hozzá illő esküvői -és alkalmi ruhát.
J

A legfontosabb, hogy a kiválasztott esküvői ruha szerelem legyen, a menyasszony sajátjának érezze azt, és az esküvői ruha ugyanúgy tükrözze a menyasszony egyéniségét, mint a ruhatárának minden darabjai.
Ahhoz, hogy megtaláld az egyéniségedhez illő ruhát, úgy tűnhet, hogy egy végtelen adatmennyiségen kell átrágnod magad, de ez nem így van. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata azért dolgozik, hpgy az esküvői ruha próba tökéletes és eredményes legyen.


Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.
Ahogyan mi dolgozunk
Ahogyan mi dolgozunk
A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.[2018-03-31]