A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Pikáns lánybúcsú cuccok

Az esküvő éve az egyik legszebb időszak egy nő életében. Az előkészületek minden egyes pillanata izgalommal, várakozással és meglepetésekkel teli. Így van ez a lánybúcsúval is, ami tulajdonképpen búcsú a bulis évektől és a bulbarátoktól.
Pikáns lánybúcsú cuccok
A lánybúcsút, a barátnők és koszorúslányok titokban szervezik a menyasszonynak általában az esküvő előtti hétvégére. A lánybúcsú stílusa és hangulata társaságtól függően változik. Vannak feladatokkal színesített játékos lánybúcsúk, vannak szórakoztató estek, lánybúcsú vacsorák és speciálisan erre az alkalomra igénybe vehető programok és szolgáltatások is. Egy jó lánybúcsú elengedhetetlen kellékei az apró ajándékok, amiből kedvedre válogathatsz a Chrysalis Szalon budapesti üzletében.

A lánybúcsú ajándékoknak persze nemcsak az örömszerzés és a tréfa a célja, hanem az általuk képviselt szerencsét hozó varázserő átadása.
Ilyen kabala ajándékok például a kék harisnyakötő, a gyűrűs párna és a fátyol, valamint a pikáns kiegészítők is.
Lánybúcsúra kínálunk még pohárdíszeket, esküvői fehérneműt, fehér necc combfixet, kitűző virágokat, világító poharat, pikáns szívószálat, ostort és sok egyebet. 


Ajándék menyecske ruha
Ajándék menyecske ruha
Bérelj esküvői ruhát júniusban és egy menyecske ruha bérlést adunk hozzá ajándékba. Gyönyörű újasszonyi ruhákkal töltöttük fel a polcainkat, így garantáltan megtalálod a stílusban hozzád illőt.
Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.