Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Keringőzz velünk!

A szalagavató bál egyszerre képviseli a befejezést és a kezdetet. Az esemény nagysága és fontossága makulátlan megjelenést vár el a bálozó lányoktól. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata pontosan tudja, hogy mire van szükséged.
Keringőzz velünk!
Hófehér, tökéletes és gyönyörű keringő ruhákat választhatsz a Chrysalis Szalonokban.  A szalagavató ruhák rendhagyó ötletek alapján, lágy anyagokból készülnek, a csillogás, vagy éppen a kellemes visszafogottság jegyében.

Népszerű a szív dekoltázs ugyanúgy, mint a pántos, zárt felsőrésszel készült csipkézett keringő ruha. A tüll továbbra is hódít, de a szabásvonal változatossága nagyobb teret enged az egyéniségnek. A hullámos aljú, rétegezett, lószűrrel merevített szoknyák mellett a letisztult fazonok is teret nyertek. A csipke, a csillogó kő, a gyöngy és a flitter a legsportosabb lányokat is rabul ejti.

A tüllös keringő ruhákhoz hajdíszeket, strasszos nyakdíszeket, hajtűket és csillogó hajspirálokat is kínálunk üzleteinkben. Táncolj át egy Chrysalis szalagavató ruhában a felnőtté válás küszöbén. Nagy ajánlatok és nagyszerű ruhák várnak!
Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.
Ahogyan mi dolgozunk
Ahogyan mi dolgozunk
A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.[2018-03-31]