A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Esküvői Divat 2018.

2018 -as esküvői divat a merész ötletekről és a kreatív tervezői megoldásokról szól.
Továbbra is  középpontban van a csipke és a tüll, de a tavalyi évhez képest még bátrabbak lettek a divattervezők. A legizgalmasabb változás a színekben mutkozik meg.
Esküvői Divat 2018.
A színeket már évek óta kombinálják az esküvői ruhákon, övekkel, színes csipkékkel. Most azonban a ruha teljességében válik színessé.
A rózsaszín, a barack és ezeknek a különböző árnyalatia: mint a púder, a a cappuccino és a pezsgő lágy és meleg tónúsai, azaz a pasztell szinek uralják a 2018-asas esküvői divatot.
Színes bélésanyagot, színes tüll réteget varrnak a felső világosabb csipke réteg alá, és ezzel színezik meg az esküvői ruhát.
Gyakori, hogy egy test színű azaz nude réteg kerül az ekrü csipke alá, és ez kontúrosabbá teszi a csipke növényi motívumait.
A virágok, a 3 dimenziós díszítőelemek, az egyre nagyobb csipke motívumok, virág indák szintén a 2018-as év újításai.
Természetesen nem mindenki választja a legújabb trendet, hiszen a klasszikus és tradicionális fehér még mindig nagyon népszerű, a halvány ekrü azaz tört fehér árnyalatok mellett.
A Chrysalis Esküvői Szalonban a legújabb modelleket válogatj össze a menyasszonyoknak, mégpedig úgy, hogy a középpontba az egyént állítja, azaz a menyasszonyt.
A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak.

2020. májusi leárazás
2020. májusi leárazás
Akcióba állítottuk az árainkat és kedvezményessé tettük az esküv[,,o]i ruha vásárlást és a bérlést is. Megtakarításod most akár 100.000 Ft is lehet. Vásárolj vagy bérelj most és legyen egy takarékos esküv[,,o]d holnap vagy az év végén.
Koronavírus idején
Koronavírus idején
Üzleteink nyitva tartanak a vírus idején is. Követjük a hivatalos utasításokat, így üzleteink ennek megfelel[,,o]en tartanak nyitva. Mivel az esküv[,,o]k szabályozott keretek és létszám szerint megrendezésre kerülnek, így mi elvégezzük a vállalt feladatokat. Kérem, hívja az illetékes üzletet, hogy megbeszéljük a próbákat és a ruhaválas...
Új kollekció, korrek ár!
Új kollekció, korrek ár!
A 2020-as esküvői kollekció a teljesség jegyében került összeállításra. A legújabb ruhák nemcsak gyönyörűek, de megfizethetőek is. A Chrysalis Szalon egyik legfőbb célkitűzése, hogy a magas minőségű ruhákat a legjobb áron hozza el a menyasszonyoknak. Legyen a célod esküvői ruha bérlés vagy vásárlás, mi garantáltan széppé varázsoljuk a ...