A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Láthatod a jövőt

Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, boldogító döntést hozzunk. 
Láthatod a jövőt
A covid és a vele járó bizonytalanság miatt többen választanak más jellegű, kevésbé szívből jövő ruhát a polgári szertartásra, mint szeretnének. Közben előfordulhat, hogy talán nem is lesz második, álom ruhás esküvő. Az élet, a baba és egyéb projektek miatt talán a végtelenségig tolódik majd az álomruhás lagzi. Ne legyen így, de ha mégis, hát legyen az első is tökéletes! A mi tapasztalataink alapján a legjobb tanács: Válassz mindig olyan esküvői ruhát, mintha az lenne az egyetlen (hiszen lehet, hogy az lesz)! Válassz magadnak olyat, ami igazán felcsigáz és megborzongat. Értékeld magad, engedd meg magadnak a szépség és a boldogság érzését a ruhán keresztül is. Ha Te nem állsz ki magadért és az álmaidért, más sem fog. Fontos: Az ár nem feltétlenül van összefüggésben az álomruha álomszerűségével. Hiszen Nálunk, a Te költség keretedbe is belefér az álomruha. 
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?
10 érv a vásárlás mellett
10 érv a vásárlás mellett
Gondoltál már az esküvői ruha vásárlásra? Ha nem, itt az idő mérlegelni az előnyöket. Nem kötnek a határidők, hiszen a Tiéd az esküvői ruha. Nem kell az esküvő előtti utolsó hetekben és napokban ruhapróbára járni, hiszen már korábban megalakítjuk a menyasszonyi ruhád.