A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Megszólal a fátyol

Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Megszólal a fátyol
A fátyol soha nem megy ki a divatból, ahogy az esküvő sem. Olyan kiegészítőt, mint a fátyol, csak rövid időre helyez a menyasszony a hajába. Talán csak a szertartás idejére, vagy a legjobb fotók kedvéért, de mégis rangos helyet foglal el az esküvői ceremónia keretében. A fotósok nagy kedvence a jól megválasztott, sokszor lehengerő hosszúságó és szépségű fátyol. A menyasszony gyakran elsőre idegenkedik a jellegében újszerű ruházati darabtól, de idővel szerelembe esik ezzel a végtelenül romantikus és erősen szimbólikus tárgytól. Pazar látvány, ahogy a szél meglebbenti a fátylat, ahogy az szinte végigfolyik a lépcsőn, vagy egy korláton. Az uszály sem kizáró ok, hogy hosszú fátylat válassz, hiszen a kettő jól működik együtt és külön is. A lényeg, hogy semmi se maradjon ki, hiszen ez a nap rólad szól. Minden menyasszony királylány!
Karácsonyi akciók
Karácsonyi akciók
Értékeljük és jutalmazzuk a gyors döntéseket. Ha 2019. december 21.-ig lefoglalod az esküvői ruhád, mi jelentős árkedvezménnyel ajándékozunk meg. Legyél Te a szerencsés menyasszony, aki kevesebbet fizet nyáron, az esküvői ruha elvitelének napján.
Új kollekció, korrek ár!
Új kollekció, korrek ár!
A 2020-as esküvői kollekció a teljesség jegyében került összeállításra. A legújabb ruhák nemcsak gyönyörűek, de megfizethetőek is. A Chrysalis Szalon egyik legfőbb célkitűzése, hogy a magas minőségű ruhákat a legjobb áron hozza el a menyasszonyoknak. Legyen a célod esküvői ruha bérlés vagy vásárlás, mi garantáltan széppé varázsoljuk a ...
Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.